Tuesday, April 14, 2009

mek kat ang

Seandainya time aku sedih ka, time gembira ka, tiba2 Tuhan datangkan padaku seorang kawan. Time tu sedih aku confirm hilang, yang gembira plak jadi lagi gembira. Tapi biasanya aku lebih suka sembunyikan sedih aku dalam hati ja, xbes kongsi kesedihan ngan kawan-kawan ni. Tu la sebabnya aku dah tak berawek sekarang ni, bagi aku pempuan ni kurang faham apa yang aku nak,kawan-kawan plak depa lebih faham fail aku dari A sampai Z.So, depa lebih faham tentang diri aku. Segala masalah 18sg,18sx dan lain2 mudah ja aku suarakan. Tu yang besnya kawan-kawan.

Sebab tu saing ada tunjuk kat aku 1 artikel yg tertulis "kawan adalah orang yang kita pilih untuk didampingi, tidak seperti keluarga yang telah ditetapkan untuk didampingi.."

Tapi 1 ja yang aku cukup2 aku xsuka, disebabkan awek, kawan sanggup buat aniaya kat kawan lain.Pempuan pon jangan la mintak lebih kat bf, bf xdak duit, duit member jugak dia kebas....

9 comments:

aisHa 'S' said...

Adakah awek yang bersalah dlm hal ni.?
Adatlah tu..
dlm hidup, mestilah kawan yg memahami..
dah kaloo semua benda kongsi dgn dorang..
ngan awek ada batas2 an had2 die kan.sbb tu kita rase yg awek xmemahami...
kita byk habiskan masa dengan kwn dr awek kn...
Sal kawan makan kawan kerana awek..itu mmg problem...
saya pernah rasa juga..

♥ sOFIa ♥ said...

awek tidak bersalahhhh

ngahahahahaa :P

rOhock said...

money and women,
the reason make mistake in life!

awek
buta hati...bodoh..

balak
buta hati...setan.

Dhada said...

Lelaki tu sndiri yg bengong .

aicheng^sha said...

~ huh..
bukan salah awek je
aku tak nafikan
but situasi neh ade gak terjadi kat pmpuan
mcm kwn aku tuh
huh!~

taK$uB II said...

duit ja masalah skrg! klu ak kembali ke zaman dulu...msti aku ramai awek...sbb aku kuat...haha

aicheng^sha said...

masa tak ley putaq balik
kalo ley putaq balik
aku pun nak kembali ke zaman dulu..

""terkenang zaman berlari-lari anak

rOhock said...

lu kuat apa?kuat iman jauh sekali....hahahahaa

aKu AdaLaH aKu said...

awek tu... bengong.... yg pi mintak bebukan 2 pasalpe?? lu pk la sendri yg pakwe ko tu mampu ke x... cuber la toleransi sket....
balak tu plak... same bingong... kalu x mapu ckp trus trang... kalu awek tu da syg.. x de nyer dier mendesak... lain la kalu mmg awek tu kaki kikis.... kene la ader give n take... baru leh bina keluarga yg harmoni...
aparrahhhh...........
p/s : jgn la salahkan awek tu jer... sbab blak dier pon same bingong nk wat camne.. huhuhuh :P